شما می توانید از طریق لینک زیر درخـــواست خود برای حضور در استارتاپ استودیوی فینیکس را ثبت کنید
کارآفرینی یکی از جذابترین و در عین حال پرریسکترین کارهای دنیا است. کارآفرینان افراد خلاقی هستند که با ایدههای جذاب خود، سعی در حل مسائل جامعه دارند. اما ریسک شکست در مسیر آنها بسیار بالا است و نیاز به حمایت دارند. استارتاپ استودیوها سازمانهایی هستند که این حمایت را در ازای دریافت مقداری سهام، برای استارتاپها فراهم میکنند. ما در این مقاله قصد داریم بررسی کنیم که استارتاپ استودیو چیست؟ آیا کار با استارتاپ استودیو برای کسبوکار شما مفید است یا خیر؟
استارتاپ استودیوها در زمینه ایجاد، رشد و توسعه کسبوکارها فعالیت میکنند و در بازار شرکتهای نوپا تغییرات معناداری ایجاد کردهاند. استارتاپ استودیوها میتوانند شانس موفقیت کسبوکار شما را افزایش داده و همزمان احتمال شکست آن را کاهش دهند. کارخانه استارتاپ نام دیگری است که برای استارتاپ استودیو بهکار میبرند، چراکه کار آن ساختن کسبوکارهای نوپا و یا بازسازی کسبوکارهای شکستخورده است. اما آیا میدانید استارتاپ استودیو دقیقاً به چه معنا است؟
استارتاپ استودیو چیست؟
استارتاپ استودیو (Startup Studio) که با نامهای دیگری مثل استارتاپ فکتوری و شتابدهنده استودیو نیز شناخته میشود، سازمانی است که منابع فکری، مالی و انسانی را در اختیار استارتاپها قرار میدهد و از این طریق به رشد آنها کمک میکند. معمولا یک استارتاپ استودیو را جمعی از سرمایهگذاران، کارآفرینان و کارشناسان زمینههای مرتبط با کسبوکار تشکیل میدهند. تمرکز کاری استارتاپ استودیوها معمولا روی استارتاپهای تحولآفرین (Disruptive) قرار دارد.
دپارتمان استارتاپ استودیو فینیکس متشکل از اساتید داخلی و خارجی کشور،مدیران مجرب، کارآفرینان برتر و سرمایه گذاران است که فعالیت خود به صورت تخصصی و رسمی از سال 1398 شروع کرده است. در استارتاپ استودیو فینیکس بیش از 100 ایده استارتاپی و بیش از 20 استارتاپ با قابلیت توسعه در مقیاس جهانی خلق شده است.
استارتاپهای خلق شده در استارتاپ استودیو فینیکس در حوزههای مختلف با هدف ارایه خدمت به جامعه شکل گرفته توانستند مسیر موفقیت با سربلندی پشت سر بگذارند.
دلایل اهمیت استارتاپ استودیو ها در دنیای امروز
دنیای امروز را میتوانیم دنیای استارتاپها بدانیم. در سراسر دنیا ایدهپردازان در حال تلاش برای نوآوری و ارائه محصولات و خدمات جدید هستند. این رشد روزافزون باعث شده رقابت سنگینی بین استارتاپها شکل بگیرد و به همین نسبت نرخ شکست آنها هم افزایش پیدا کند. این یعنی نیاز استارتاپها به حمایت هر روز بیشتر میشود. سازمانهایی مثل شتابدهندهها، مراکز رشد و استارتاپ استودیو ها هم در همین راستا اهمیت ویژهای پیدا کرده و در مرکز توجه قرار گرفتهاند. در این میان استارتاپ استودیوها خدمات ارزنده ای را به کسبوکارهای نوپا ارائه میدهند. کارآفرینان جوان ایدههای بسیار اما منابع محدودی دارند. استارتاپ استودیو نهتنها این مانع را از سر راه برمیدارد، بلکه خود کارآفرین را از نظر مدیریتی پرورش میدهد تا موفقیت او تضمین شود.
مراحل کار استارتاپ استودیو
معمولاً کارآفرینان باتجربه، متخصصان و پیشکسوتان صنایع مختلف استودیوهای استارتآپی تأسیس میکنند. گاهی اوقات نیز، شرکتهای بزرگ این استودیوها را راهاندازی میکنند تا سرمایه، فرآیندهای تجاری و تخصص خود را بهطور مؤثر در ساخت شرکتهایی سرمایهگذاری کنند که ممکن است برای پروژههایشان مفید باشد و موقعیت خود را در صنعت تثبیت کند.
فعالیتهای این سازمانها را میتواند در چند مرحله زیر دستهبندی کرد:
ایدهپردازی: تیمهای استودیوهای استارتاپی هر روز چالشهای جدیدی را برای حل کردن انتخاب میکنند. آنها با استفاده از ایدهپردازی قدرتمند ایدههای تجاری خود را ارائه کرده و یا از کارآفرینان خارج از سازمان ایده گرفته و با آنها مشورت میکنند.
اعتبارسنجی: پس از تصمیمگیری در مورد ایدهها، امکانسنجی و مقیاسپذیری آنها را با بررسی بازار هدف و اجرای چندین آزمایش از پیش طراحیشده بر روی آنها ارزیابی میکنند. اکثر استودیوها مکانیسمهای غربالگری داخلی را اجرا کردهاند که به طور مؤثر تمام ایدههای ناکارآمد را حذف میکند. اگر ایدهای از غربال عبور کند، تأیید شده و میتوان روی آن کار کرد. در غیر این صورت، استودیوها یا آن را رها میکنند و یا آن را به مؤسس خود برگردانده و نتایج ارزیابیهای خود را نیز اعلام میکنند.
خلق: در این مرحله استودیوهای استارتاپی باید ایدههای معتبر را به مشاغل فعال تبدیل کنند. بنابراین، آنها نمونههای اولیه را توسعه میدهند و با استفاده از بازخورد مشتری، آنها را بهبود میبخشند. در این مرحله طرحهای تجاری را نیز تدوین میکنند. چنانچه این طرحها شکست بخورند، باید مرحله خلق را دوباره تکرار کرده و یا ایده را به طور کلی کنار بگذارند.
شرکت زایشی: وقتی استودیوهای استارتاپی موفق به ایجاد مشاغل میشوند، به آنها اجازه داده میشود تا زیر نظر تیم اجرایی و پشتیبانی خود کار کنند. این تیمها بسته به شرایط ممکن است بخشی از استودیو باشند یا از بیرون استخدام شوند. با این حال، تیمهای اجرایی معمولاً بخشی از تیم داخلی استودیو هستند.
افزایش اسکیل کاری: حالا که کسبوکار موردنظر آماده است به تنهایی کار کند، سرمایه افزایش مییابد. در این مرحله، استودیوهای استارتآپی درست مانند اعضای هیئتمدیره در انتظار دریافت سود سهام و خروج از کار هستند.
از ایدهپردازی تا توسعه استارتاپ در مقیاس جهانی همراهتان هستیم
استارتاپ استودیو فینیکس در زمینه ایجاد، رشد و توسعه کسبوکارها فعالیت میکنند و در بازار استارتاپها تغییرات معناداری ایجاد کرده است.در طول فعالیت شتابدهنده تخصصی فینیکس استارتاپهای زیادی با هدف خدمت در دپارتمان استارتاپ استودیو خلق و سپس در مقیاسهای جهانی توسعه یافتند.در صورتی که قصد راه اندازی یک استارتاپ هستید یا تمایل دارید نوآوری سازمانی داشته باشید.میتوانید با پر کردن فرم درخواست خود را ثبت و همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 91007733-021 با مشاورین فینیکس در ارتباط باشید.