icon icon
خانهمقالهراه اندازی کسب و کار در آلمان | پولدار شوید و مهاجرت کنید

راه اندازی کسب و کار در آلمان | پولدار شوید و مهاجرت کنید

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان
توسط rayamarketing
image ۲۰ آذر ۱۴۰۳
image
image ۲۰ آذر ۱۴۰۳
اشتراک گذاری:
اشتراک گذاری:
آنچه در این مطلب می خوانید

Table of Contents

راه اندازی کسب و کار در آلمان به دلیل بازدهی بالا تاکنون با استقبال گسترده‌ای مواجه شده است. آلمان از جمله کشورهایی است که اقتصادی پویا و قوی دارد. از مهم‌ترین مزایای راه‌اندازی کسب‌وکار در کشور آلمان می‌توان به ارائه ایده‌ها در مکانی امن و مناسب، جذب مشتریان بین‌المللی و پشتیبانی نامحدود اشاره نمود. شرکت‌هایی که می‌توانید در کشور آلمان راه‌اندازی کنید شامل شرکت‌های سهامی عام، شرکت‌های با مسئولیت محدود، شرکت‌های mini-GmbH، شرکت‌های تضامنی، شرکت با مشارکت محدود، شرکت با مالکیت انحصاری و شرکت با شراکت حرفه‌ای می‌شوند. برای ثبت هرکدام از این شرکت‌ها باید از شرایط خاصی برخوردار باشید و مراحل بسیار مهمی را طی نمایید. در ادامه این مطلب به بررسی هر چه بیشتر شرایط راه‌اندازی شرکت در کشور آلمان، مزایا و معایب ثبت شرکت و شرایط آن خواهیم پرداخت. با فینیکس همراه باشید.

 

Table of Contents

انواع شرکت در آلمان

راه اندازی کسب و کار در آلمان قوانین خاصی دارد و در این راستا بایستی اقدامات لازم را جهت ثبت شرکت انجام دهید. آشنایی با انواع شرکت‌ها در کشور آلمان می‌تواند به شما در این مسیر کمک‌های شایانی نماید. هر کدام از این شرکت‌ها قوانین خاص خود را دارند و از یک مجموعه ویژگی‌ها برخوردارند. به‌طورکلی شرکت‌های قابل ثبت در آلمان به‌صورت زیر هستند:

 

شرکت سهامی عام

شرکت سهامی عام از جمله شرکت‌هایی است که می‌توانید در آلمان راه‌اندازی کنید. برای راه‌اندازی چنین شرکت‌هایی بایستی توانایی‌های لازم برای افزایش سرمایه به واسطه عرضه سهام عمومی را داشته باشید. همین امر موجب شده تا راه‌اندازی شرکت‌های سهامی عام میان مشاغل بزرگ محبوب‌تر باشد. این شرکت‌ها که با نام شرکت AG شناخته می‌شوند از یک شخصیت حقوقی برخوردار هستند که از سهامداران جدا است.

 

شرکت با مسئولیت محدود

راه اندازی کسب و کار در آلمان را می‌توان با ثبت شرکت‌های با مسئولیت محدود نیز آغاز کرد. شرکت‌های با مسئولیت محدود بهترین انتخاب برای شرکت‌های کوچک و متوسط به شمار می‌روند و در حال حاضر محبوبیت فراوانی نیز دارند. از ویژگی‌های بارز این شرکت‌ها می‌توان به ارائه مسئولیت محدود به صاحبان شرکت و انعطاف‌پذیری عملیاتی بالا اشاره نمود.

 

انواع شرکت در آلمان

شرکت mini-GmbH

اگر قصد راه‌اندازی یک کسب‌وکار کوچک و یا استارتاپ را دارید پیشنهاد ما ثبت شرکت mini-GmbH است. این شرکت‌ها که به‌اختصار UG نیز نامیده می‌شوند نیاز به سرمایه زیادی ندارند و برای کارآفرینان با میزان سرمایه کمتر مناسب هستند. در این شرکت‌ها می‌توان یک یا چند مدیرعامل را دید که مسئولیت رسیدگی و نظارت بر فعالیت‌های مجموعه را بر عهده دارند. مسئولیت سهامداران نیز در شرکت‌های UG باتوجه‌به میزان سرمایه‌گذاری آن‌ها در راه‌اندازی کسب‌وکار تعیین می‌شود.

 

شرکت تضامنی

راه اندازی کسب و کار در آلمان به واسطه ثبت شرکت تضامنی این امکان را برای شما فراهم می‌سازد تا به‌عنوان شریک مدیریت شرکت را بر عهده بگیرید. ساختار شرکت‌های تضامنی به‌گونه‌ای است که تمامی شرکا از مسئولیت نامحدود برخوردار هستند. این شرکت‌ها گزینه‌ای عالی برای مشاغل کوچک هستند که چندین مالک رسیدگی به آن‌ها را بر عهده دارند.

 

شرکت با مشارکت محدود

شرکت‌های با مشارکت محدود یا KG شبیه به شرکت‌های با مسئولیت نامحدود هستند؛ اما مجموعه‌ای از شرکای با مسئولیت کامل و مسئولیت محدود را در بر می‌گیرند. درصورتی‌که قصد راه‌اندازی مشاغل خانوادگی و یا سرمایه‌گذاری مشترک دارید پیشنهاد ما به شما ثبت شرکت با مشارکت محدود است. در این نوع شرکت‌ها نیز برای تعیین میزان مسئولیت شرکا باید به سرمایه‌گذاری آن‌ها در راه‌اندازی کسب‌وکار توجه کرد.

 

مهاجرت به آلمان از طریق ثبت شرکت

شرکت با مالکیت انحصاری

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان به‌صورت مالکیت انحصاری اشاره به‌نوعی تجارت دارد که توسط یک فرد مدیریت می‌شود. مالکیت انحصاری در واقع رایج‌ترین شیوه مالکیت است که میان صاحبان مشاغل کوچک و فریلنسرها طرفداران بسیار زیادی دارد. اگر بخواهیم اشاره‌ای به ویژگی کلیدی این شرکت‌ها داشته باشیم باید گفت که مالک انحصاری به‌عنوان مالک تمام دارایی‌های کسب‌وکار شناخته می‌شود و بایستی تمامی مالیات‌ها، بدهی‌ها و تعهدات جاری را پرداخت نماید.

 

شرکت انفرادی

کسب‌وکارهایی که به‌صورت شرکت انفرادی راه‌اندازی می‌شوند مسیری قانونی برای تاجران انحصاری به شمار می‌روند. باتوجه‌به این امر اگر جزء کارآفرینان انفرادی در آلمان هستید راه‌اندازی شرکت انفرادی می‌تواند مسیری عالی را پیش روی شما قرار دهد. لازم به ذکر است که شرکت‌های انفرادی از اعتبار و رسمیت بیشتری نسبت به مالکیت انحصاری برخوردار هستند. شرکت‌های انفرادی نیز همچون مالکیت انحصاری توسط یک فرد مدیریت می‌شوند.

 

شرکت شراکت حرفه‌ای

شرکت‌های شراکت حرفه‌ای که PartnG نیز شناخته می‌شوند مؤسسان آن‌ها اغلب مشاغلی همچون پزشکان، حسابداران، وکلا و… راه‌اندازی هستند. همان‌گونه که از نام این کسب‌وکارها پیداست به ارائه خدمات حرفه‌ای می‌پردازند و توسط شرکای حرفه‌ای مدیریت می‌شوند. برای ثبت این شرکت‌ها باید اقدام به ثبت در یک مشارکت خاص نمود.

 

شرایط راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان

مهاجرت به آلمان با کمک کسب‌وکار

راه اندازی کسب و کار در آلمان روشی محبوب برای مهاجرت به کشور آلمان است. با این تفاسیر اگر قصد مهاجرت به این کشور را دارید ارائه یک ایده مناسب برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار می‌تواند به شما کمک‌های قابل‌توجهی نماید. نکته‌ای که باید بدانید این است که کشور آلمان شرایطی را فراهم ساخته تا متقاضیان کسب‌وکار موردنظر خود را خریداری کنند. این امر به شما کمک می‌کند تا باتکیه‌بر اقتصاد قوی کشور آلمان کسب‌وکاری پردرآمد را راه‌اندازی نمایید. علاوه بر این؛ می‌توانید با نیروهای متخصصی که در این کشور فعالیت دارند ارتباط برقرار نموده و از دانش و تجارت آن‌ها استفاده کنید.

 

شرایط لازم برای راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان مستلزم کسب اطلاعات لازم درباره شرایط و قوانین مربوطه است. در گام اول بایستی ایده و نوع کسب‌وکار شما اقتصادی بوده و تأثیرات مثبتی بر اقتصاد آلمان داشته باشد. همان‌گونه که می‌دانید آلمان در دسته کشورهایی قرار دارد که از شرایط اقتصادی مناسبی برخوردار است. چنین شرایطی موجب شده تا افراد بسیار زیادی متقاضی راه‌اندازی کسب‌وکار و مهاجرت به آلمان باشند. از جمله شرایط ثبت شرکت در آلمان موارد زیر را می‌توان شرح داد:

 

. ارائه طرح جامع و مناسب برای راه‌اندازی کسب‌وکار

ارائه یک طرح جامع و قانع‌کننده از جمله پیش‌نیازهای راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان است که باید موردتوجه قرار گیرد. این طرح بایستی دربردارنده اهداف، ایده‌ها، استراتژی‌ها، تحلیل‌های بازار، پیش‌بینی‌های مالی و… باشد.

 

. برخورداری از ایده جدید و نوآورانه

راه اندازی کسب و کار در آلمان تنها با ارائه طرح میسر نمی‌شود؛ بلکه باید ایده موردنظر شما قابل‌اجرا و نوآورانه باشد. همچنین این ایده باید سودآوری قابل‌توجهی در بازار آلمان به همراه داشته باشد و بتواند پتانسیل رشد را افزایش دهد.

 

. بهره‌مندی از سرمایه کافی جهت راه‌اندازی کسب‌وکار

برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار در کشور آلمان بایستی سرمایه لازم برای این امر را در اختیار داشته باشید. برای تأمین چنین سرمایه‌ای می‌توان از پس‌انداز شخصی، جذب سرمایه‌گذار و یا وام بانکی کمک گرفت.

 

. آگاهی دقیق از قوانین و مقررات مربوط به راه‌اندازی شرکت

ثبت شرکت در آلمان دارای قوانین بسیار مهمی است که بایستی نسبت به آن‌ها به دانش و آگاهی بالایی دست یابید. این قوانین شامل قوانین کار، قوانین مالیاتی و قوانین نوع کسب‌وکار می‌شوند.

 

. برخورداری از تجارب و مهارت‌های لازم در راستای مدیریت کسب‌وکار

مدیریت و رسیدگی دقیق به یک کسب‌وکار در صورتی محقق می‌شود که از تجارب و مهارت‌های لازم برخوردار باشید. گاهی لازم است برای اثبات مهارت‌های خود گواهینامه حرفه‌ای و مدارک تحصیلی خود را ارائه نمایید.

 

. بهره‌مندی از مجوزهای لازم برای اقامت و کار در کشور آلمان

دریافت ویزای کارآفرینی یا ویزای خوداشتغالی از دیگر نیازمندی‌های راه‌اندازی کسب‌وکار است. براین‌اساس افرادی که شهروند اتحادیه اروپا نیستند باید قبل از تأسیس شرکت اقدام به دریافت مجوز و اقامت نمایند.

 

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان باید طی مراحل خاصی انجام شود. دقت عمل بالا در انجام این مراحل موضوعی است که اهمیت بسیار زیادی دارد. توصیه داریم اگر در این زمینه دانش و اطلاعات کافی ندارید از یک وکیل متخصص و باتجربه کمک بگیرید. به‌طورکلی مراحل راه‌اندازی شرکت در کشور آلمان عبارتند از:

 

. ثبت‌نام در اتاق بازرگانی

به‌عنوان اولین مرحله از ثبت شرکت در آلمان لازم است اشاره‌ای به ثبت‌نام در اتاق بازرگانی داشته باشیم. تعیین محل کسب‌وکار یکی از امکاناتی است که در راستای راه‌اندازی شرکت در اختیار شما قرار می‌گیرد. به‌موجب این امر شما می‌توانید یک دفتر را برای کسب‌وکار خود انتخاب کنید. برای تعیین محل بایستی در اتاق بازرگانی ثبت‌نام کنید تا عملیات توسط این نهاد صورت پذیرد. ثبت‌نام در اتاق بازرگانی هزینه خاصی به همراه دارد که بایستی پرداخت کنید.

 

. ثبت‌نام در اداره مالیات

ثبت‌نام در اداره مالیات دومین مرحله از راه‌اندازی کسب‌وکار در کشور آلمان است. با مراجعه به این اداره یک پرسش‌نامه مالیاتی در اختیار شما قرار می‌گیرد که باید آن را تکمیل کنید. پس از تکمیل پرسش‌نامه کد مالیاتی به شما ارائه داده می‌شود.

 

. مراجعه به انجمن بیمه مسئولیت کارفرمایان

راه اندازی کسب و کار در آلمان نیاز به تعیین بیمه نهادگر دارد. بیمه‌های نهادگر بر اساس نوع فعالیت شرکت تعیین می‌شوند.

 

. پرداخت هزینه‌های مربوط به خدمات امنیتی

در این مرحله باید هزینه‌های مربوط به خدمات امنیتی را پرداخت نمایید. در قالب یک مثال می‌توان هزینه‌های بیمه را نام برد که به‌عنوان نوعی خدمت امنیتی شناخته می‌شود.

 

. ارائه فاکتور کسب‌وکار

ارائه فاکتور شرکت مرحله نهایی از ثبت شرکت در آلمان به شمار می‌رود. توجه داشته باشید که این فاکتور باید حاوی اطلاعاتی همچون نام کامل شرکت، مقدار و شرح محصولات فروخته شده، مالیات بر ارزش افزوده و… باشد.

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت در آلمان

تأثیر داشتن بیزینس پلن در راه اندازی کسب و کار در آلمان

راه اندازی کسب و کار در آلمان ارکان بسیار مهمی دارد. یکی از این ارکان بیزینس پلن است که با نام طرح تجاری نیز شناخته می‌شود. برای نوشتن بیزینس بایستی به شرایط کشور آلمان توجه داشت؛ به همین جهت عموم افراد با مشکلات متعددی در این زمینه مواجه هستند. ممکن است بپرسید که بیزینس پلن چیست؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم که بیزینس پلن همان ایده شما برای دریافت ویزای راه‌اندازی کسب‌وکار است که بایستی به‌صورت کتبی بیان شود. در بیزینس پلن باید به بررسی و توضیح راهکارهایی بپردازید که در نهایت منجر به تبدیل تجارت شما به واقعیت می‌شوند.

بیزینس پلن دربردارنده توصیف‌های شما از ایده خود، هزینه‌های مورد انتظار و درآمد خود است. طرح بیزینس پلن این امکان را برای شما فراهم می‌سازد تا ایده‌ها و اهداف خود را توضیح دهید. توجه داشته باشید که بیزینس پلن نیاز به تأیید اداره مهاجرت آلمان دارد و همین موضوع بیانگر اهمیت و تأثیر آن در راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان است. بیزینس پلن اطلاعات بسیار مهمی را در اختیار سفارت آلمان قرار می‌دهد و تأثیرات بسیار زیادی بر تصمیم‌گیری نهایی این نهاد دارد. به واسطه این طرح سفارت آلمان به بررسی برخورداری شما از شرایط خوداشتغالی و تأثیرات کسب‌وکارتان بر اقتصاد کشور آلمان می‌پردازد.

 

خرید کسب‌وکار در آلمان

خرید کسب‌وکار در آلمان چگونه است؟

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان تنها راه دریافت اقامت این کشور نیست. شما می‌توانید با خرید کسب‌وکار نیز به این امر مهم دست یابید. شرکت‌های ثبت شده بسیار زیادی در کشور آلمان وجود دارند که می‌توان با خرید آن‌ها اقدام به سرمایه‌گذاری کرد. برای این کار بایستی با افرادی که متقاضی فروش کسب‌وکار خود هستند مشورت کنید. خرید بیزینس فعال در کشور آلمان مزایای قابل‌توجهی برای شما به همراه دارد؛ زیرا دیگر نیازی به دریافت مجوز نخواهید داشت. این امر مراحل مشخصی دارد و شما پس از یافتن کسب‌وکار موردنظر خود بایستی مدارک لازم را جمع‌آوری کنید.

پس از جمع‌آوری مدارک شناسایی باید همراه با فرد فروشنده به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید تا اسناد شرکت تأیید شوند. در نهایت فرایند انتقال مالکیت سند و ثبت شرکت انجام می‌شود و شما می‌توانید فعالیت‌های کسب‌وکار خود را شروع کنید. از مهم‌ترین مدارک موردنیاز برای خرید کسب‌وکار می‌توان به اطلاعات هویتی و شخصی، بیمه درمانی، گواهی خرید بیزینس، پاسپورت معتبر، فیش حقوقی سه ماه گذشته، کپی پاسپورت، اثبات تمکن مالی و ارائه مدارک مربوط به گردش سه‌ماهه حساب بانکی، سند ازدواج در صورت تأهل، هزینه ویزا، دو قطعه عکس جدید و ارائه برنامه سفر اشاره نمود.

 

بهترین کسب‌وکار در آلمان

کسب‌وکارهای پرسود و پرطرفدار در آلمان

در حال حاضر کسب‌وکارهای موفق بسیار زیادی را می‌توان در کشور آلمان دید که محبوبیت بسیار زیادی در این کشور دارند. انتخاب یک کسب‌وکار پرطرفدار و البته پرسود از جمله چالش‌هایی است که عموم افراد با آن مواجه هستند. چنین کسب‌وکارهایی تأثیرات قابل‌توجهی در موفقیت شما دارند و بهتر است آن‌ها را نادیده نگیرید. از جمله کسب‌وکارهای پرطرفدار و پرسود در آلمان موارد زیر را می‌توان نام برد:

  • کسب‌وکارهای مرتبط با گردشگری
  • ایده‌های تجاری غذا و فست‌فود
  • کسب‌وکارهای مربوط به حیوانات خانگی
  • کسب‌وکارهای مرتبط با فناوری زیست‌محیطی
  • کسب‌وکار پرورش آبزیان
  • کسب‌وکار خرده‌فروشی رایج در کشور آلمان
  • کسب‌وکار مراقبت از سالمندان
  • کسب‌وکار مربوط به خرده‌فروشی محصولات سازگار با محیط‌زیست

 

بهترین کسب‌وکار در آلمان برای من کدام است؟

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان بنا به دلایل خاصی اهمیت دارد. کشور آلمان از قدرت سیاسی بالایی برخوردار است. علاوه بر این؛ دولت حمایت بسیار زیادی از قوانین سازمانی و تجاری حاکم بر کشور آلمان می‌نماید. همین موارد موجب شده‌اند تا افراد بسیار زیادی متقاضی ثبت شرکت در آلمان باشند و البته این موضوع موفقیت‌های قابل‌توجهی نیز به دنبال دارد. بهترین کسب‌وکارهای پیشنهادی ما به شما در کشور آلمان شامل موارد زیر می‌شوند:

 

راه‌اندازی مغازه

یکی از دردسترس‌ترین کسب‌وکارهای حال حاضر در آلمان مغازه است که سود بسیار زیادی نیز برای شما به همراه دارد. مراجعه به بنگاه‌های معاملات املاک می‌تواند به شما در انتخاب یک مغازه مناسب باتوجه‌به بودجه در نظر گرفته شده کمک کند. فراموش نکنید که راه‌اندازی مغازه در آلمان مانند کسب‌وکارهای دیگر نیاز به دریافت مجوز دارد. ارائه بیزینس پلن از مهم‌ترین مراحل دریافت مجوز برای راه‌اندازی مغازه است تا در نهایت موفق به ثبت کسب‌وکار خود شوید. علاوه بر این؛ بایستی اطلاعات دقیق آدرس و افتتاح حساب بانکی را نیز ارائه دهید.

 

خرید یا راه‌اندازی رستوران

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان با خرید رستوران نیز امکان‌پذیر است. در کشور آلمان از صنعت غذایی به‌عنوان صنعتی توسعه‌یافته یاد می‌شود. علت این امر را می‌توان درآمد بالای آن دانست. با این تفاسیر می‌توان راه‌اندازی رستوران را ایده‌ای بسیار عالی برای سرمایه‌گذاری در کشور آلمان معرفی کرد. خرید یا راه‌اندازی رستوران در کشور آلمان مراحل خاصی دارد. این مراحل شامل انتخاب مفهومی واضح بر روی برند رستوران، تصمیم‌گیری درباره منوی غذا، ارائه بیزینس پلن، تعیین مکان تأسیس، ارائه سرمایه، تعیین مدیرعامل، دریافت مجوزهای مربوطه و ارائه یک چارچوب قانونی در راستای ایمنی مواد غذایی در آلمان می‌شوند.

 

فرانچایز

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان به‌صورت فرانچایز اشاره به آغاز فعالیت با برندهای معروف دارد. فرانچایز را می‌توان برای برندهای مختلفی انجام داد. خرید فرانچایزها نیاز به یک برنامه‌ریزی مناسب دارد و شما بایستی رزومه و پیشینه خود را ارائه نمایید. از مهم‌ترین مدارک لازم برای خرید فرانچایز می‌توان به مدارک تحصیلی مرتبط، اثبات تمکن مالی و رزومه اشاره کرد.

 

هزینه راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان

هزینه‌های مربوط به راه اندازی کسب و کار در آلمان

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان هزینه‌های متفاوتی برای شما به همراه دارد. برای تعیین این هزینه‌ها باید به فاکتورهایی همچون نوع کسب‌وکار، موقعیت مکانی، اندازه و… توجه می‌شود. از جمله هزینه‌های مربوط به راه‌اندازی کسب‌وکار موارد زیر را می‌توان شرح داد:

 

. هزینه‌های مربوط به ثبت شرکت

نوع شرکت تأثیرات قابل‌توجهی بر هزینه‌های مربوط به شرکت دارد. به‌عنوان‌مثال می‌توان هزینه‌های ثبت شرکت با مسئولیت محدود و هزینه‌های ثبت شرکت سهامی عام را نام برد. راه‌اندازی این دو شرکت شما را متحمل پرداخت هزینه‌های متفاوتی می‌نماید. علاوه بر این؛ برای راه‌اندازی شرکت باید هزینه‌های اداری و حقوقی را نیز پرداخت کنید. این هزینه‌ها شامل هزینه‌های وکیل، دفاتر اسناد رسمی و مشاور مالیاتی می‌شوند.

 

. هزینه‌های مربوط به اخذ گواهینامه‌ها و مجوزها

همان‌گونه که بیان شد راه‌اندازی کسب‌وکار نیاز به دریافت مجوز و گواهینامه دارد. هر کسب‌وکار مجوزها و گواهینامه‌های خاص خود را دارد و همین امر هزینه‌های راه‌اندازی کسب‌وکار را دستخوش تغییر قرار داده است.

 

. هزینه‌های مربوط به اجاره و یا خرید مکان

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان پرداخت هزینه‌های مربوط به اجاره و یا خرید مکان را نیز در پی دارد. اجاره و یا خرید هر ملک باتوجه‌به موقعیت مکانی، نوع و اندازه آن متفاوت است و نمی‌توان در این راستا نظر دقیقی داد. به‌طورکلی خرید یا اجاره ملک در شهرهای بزرگ بالاتر از شهرهای کوچک است.

 

. هزینه‌های استخدام کارکنان

کسب‌وکارهایی که نیاز به استخدام کارمند دارند باید بودجه‌ای را نیز به پرداخت هزینه‌های بیمه، حقوق و مزایای کارکنان خود اختصاص دهند. باتوجه‌به دقت عمل بالای کشور آلمان در زمینه قوانین کار توجه به استخدام کارکنان اهمیت بسیار زیادی دارد.

 

. هزینه‌های مربوط به لوازم و تجهیزات شرکت

تجهیزات و لوازم بخشی جدانشدنی از کسب‌وکارها هستند. هزینه‌های تهیه این لوازم و تجهیزات باتوجه‌به نوع کسب‌وکار ثابت نیست.

 

. هزینه‌های مربوط به تبلیغات و بازاریابی

بازاریابی و تبلیغات امری بسیار مهم در راستای افزایش فروش و جذب مشتریان است. برای این کار شما باید در حوزه تبلیغات و بازاریابی سرمایه‌گذاری کنید. هزینه سرمایه‌گذاری در این حوزه به فاکتورهایی همچون شبکه‌سازی، روابط‌عمومی، تبلیغات آفلاین و آنلاین و بازاریابی محتوا بستگی دارد.

 

. هزینه‌های جاری شرکت

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان علاوه بر هزینه‌های نام‌برده‌شده، هزینه‌های دیگری نیز دارد. هزینه‌های جاری یک شرکت شامل قبوض، اجاره، حقوق کارکنان، مالیات و مواد اولیه می‌شوند که متغیر هستند.

 

بهترین کسب‌وکار در آلمان

اخذ اقامت و تابعیت آلمان با راه‌اندازی کسب‌وکار

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان از جمله راهکارهای پربازده برای دریافت اقامت و تابعیت کشور آلمان است. با ثبت شرکت در کشور آلمان می‌توان موفق به دریافت اقامت دائم یا موقت این کشور شد که مزایای بسیار زیادی نیز برای شما به همراه دارد. در ابتدا کشور آلمان اقامت موقت را به شما اعطا می‌کند و در این بازه زمانی فعالیت‌های شما بادقت مورد بررسی قرار می‌گیرند.

پس از دریافت اقامت موقت شما می‌توانید به مدت ۳ سال در کشور آلمان مشغول به فعال شوید. پس از پایان سه سال درصورتی‌که به موفقیت‌های زیادی در کسب‌وکار خود دست‌یافته باشید، اقامت دائم به شما اختصاص می‌یابد. برای دریافت تابعیت و حق شهروندی بایستی ۸ سال پس از دریافت اقامت اولیه اقدام نمایید.

 

مزایا و معایب‌های راه اندازی کسب و کار در آلمان

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان مزیت‌های بسیار زیادی دارد. مهم‌ترین مزیت‌های این امر شامل زیرساخت‌های پیشرفته و دسترسی به بازار بزرگ اروپا می‌شوند. از دیگر مزایای ثبت شرکت در این کشور موارد زیر را می‌توان نام برد:

 

. اقتصاد پویا و قوی کشور آلمان

کشور آلمان از جمله کشورهایی است که قدرت خرید بسیار بالایی در اروپا دارد. همین امر آلمان را به مقصدی عالی در اروپا تبدیل کرده است؛ زیرا در بازار این کشور می‌توان به ایده‌های اقتصادی سودآوری دست‌یافت. علاوه بر این؛ ایجاد یک محیط ایده‌آل جهت نوآوری در کشور آلمان راحت است؛ چرا که جایگاه ویژه‌ای در زمینه علم و تحقیقات دارد.

 

. جذب مشتریان بین‌المللی

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان شما را در موقعیتی قرار می‌دهد که در کشوری مهاجرپذیر فعالیت کنید. این امر بهترین راه‌حل برای توسعه بین‌المللی کسب‌وکار است؛ زیرا بایستی به نیازهای مهاجران پاسخ داده شود. لازم است بدانید که با جذب مشتریان بین‌المللی می‌توان زمینه‌های تحقق مشارکت تجاری بین‌المللی را فراهم ساخت. این امر تأثیرات بسزایی بر توسعه تجارت شما و کسب موفقیت‌های بیشتر دارد.

 

. مکانی امن و مناسب برای ارائه ایده‌ها

راه اندازی کسب و کار در آلمان این امکان برای فراهم می‌سازد تا از ایده‌های خود در قالب قانون محافظت کنید. این مزیت برای همیشه به حفظ اختراعات، مالکیت معنوی و لوگوهای شما کمک می‌نماید. باتوجه‌به قوانین کشور آلمان باید از ارزش دارایی حفاظت شود. این قوانین مواردی همچون قانون ثبت اختراع، قانون علائم تجاری و قانون حق چاپ را در بر می‌گیرند.

 

. دریافت بودجه و پشتیبانی

بر اساس قوانینی که کشور آلمان در جهت راه‌اندازی کسب‌وکار اعمال کرده است؛ اگر یک ایده تجاری تأیید شود می‌توان بودجه‌های خاصی به‌عنوان حمایت از ایده از سوی دولت دریافت کرد. همچنین می‌توان از خدمات مشاوره نیز در جهت راه‌اندازی کسب‌وکار و تأمین بودجه بهره‌مند شد که تأثیرات فراوانی بر انتخاب بهترین رویکرد دارند.

معایب راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان عبارتند از:

  • موانع زبانی و فرهنگی
  • قوانین و مقررات پیچیده
  • هزینه‌های بالای راه‌اندازی شرکت
  • وجود رقابت بالا در بازار

 

کلام آخر

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان مزایایی همچون جذب مشتریان بین‌المللی، دریافت بودجه و پشتیبانی، اقتصاد قوی و پویای آلمان و اجرای ایده در مکانی امن و مناسب را به همراه دارد. برای این کار نیاز به شرایط خاصی است. از مهم‌ترین شرایط راه‌اندازی کسب‌وکار در کشور آلمان می‌توان به داشتن ایده قابل‌اجرا و نوآورانه، ارائه طرح قانع‌کننده و جامع، برخورداری از سرمایه کافی، بهره‌مندی از تجارب و مهارت‌های موردنیاز، آشنایی با قوانین و مقررات و داشتن مجوز اقامت اشاره نمود. با تحقق این شرایط می‌توان موفق به راه‌اندازی شرکت‌های متعددی شد. از جمله شرکت‌های قبل ثبت در کشور آلمان می‌توان شرکت سهامی عام، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت mini-GmbH، شرکت تضامنی، شرکت مشارکت محدود، شرکت با مالکیت انحصاری، شرکت انفرادی و شرکت با شراکت حرفه‌ای را نام برد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید با کارشناسان مجموعه فینیکس مشورت نمایید.

 

سؤالات متداول

 

چه کارهایی را میتوان در آلمان انجام داد؟

از جمله کارها و کسب‌وکارهای قابل‌انجام در آلمان می‌توان کسب‌وکار پرورش آبزیان، کسب‌وکار گردشگری، کسب‌وکار مراقبت از سالمندان، کسب‌وکار فناوری زیست‌محیطی، کسب‌وکار مربوط به غذا و فست‌فود و کسب‌وکار حیوانات خانگی را نام برد.

 

برای راه اندازی کسب و کار در آلمان به چه چیزهایی نیاز داریم؟

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان نیازمند ارائه بیزینس پلن است. از دیگر مدارک موردنیاز برای این کار می‌توان به فرم درخواست ثبت شرکت تکمیل شده، اساسنامه شرکت، گواهی ثبت‌نام تجاری، اثبات تمکن مالی، گواهی عدم سوءپیشینه و مدارک هویتی اشاره نمود.

 

آیا خودمان به‌تنهایی می‌توانیم در آلمان کسب‌وکار راه‌اندازی کنیم؟

راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان امری پیچیده و زمانبر است و نیاز به رعایت قوانین مهمی دارد؛ به همین جهت توصیه داریم این کار را وکلای مجرب و یا مؤسسه‌های حقوقی بسپارید.

 

راه اندازی کسب و کار در آلمان چه مراحلی دارد؟

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار در کشور آلمان شامل ثبت‌نام در اتاق بازرگانی، ثبت‌نام در اداره مالیات، مراجعه به انجمن بیمه مسئولیت کارفرمایان، پرداخت هزینه‌های مربوط به خدمات امنیتی و ارائه فاکتور کسب‌وکار می‌شوند.

 

راه اندازی کسب و کار در آلمان چه مزایایی دارد؟

از جمله مزایای ثبت شرکت در کشور آلمان می‌توان به اقتصاد پویا و قوی کشور آلمان، جذب مشتریان بین‌المللی، مکانی امن و مناسب برای ارائه ایده‌ها و دریافت بودجه و پشتیبانی اشاره نمود.

اشتراک گذاری:
آنچه در این مطلب می خوانید

Table of Contents


نظر خود را با به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وبلاگ فینیکس

آخرین مطالب ما

صفر تا صد ویزای استارتاپ|مهاجرت استارتاپی به کانادا

مقدمه صفر تا صد ویزای استارتاپ چیست و مهاجرت استارتاپی به کانادا چگونه است؟ آیا به دنبال راهی برای مهاجرت به کانادا و راه‌اندازی کسب‌وکار…

۱۰ دی ۱۴۰۳icon

بهترین سرمایه گذاری در دبی چیست؟ انواع روش ها و مزایا

بهترین سرمایه گذاری در دبی چیست و هر روش چه مزایا و معایبی دارد؟ دبی، نگین درخشان خلیج فارس، همواره به عنوان یکی از جذاب‌ترین…

۰۹ دی ۱۴۰۳icon

ثبت شرکت ایرانی در خارج

  ثبت شرکت ایرانی در خارج می‌تواند راهکاری مؤثر برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری در خارج از ایران باشد. شرکت‌های ایرانی با ثبت شعبه در…

۲۵ آبان ۱۴۰۳icon
مشاهده بیشتر